ELKE MAAND JE VOORDEEL BIJ DARCIS: MEI WORDT NOG ZONNIGER MET 20% KORTING OP ROLGORDIJNEN EN PLISSÉS VAN DIAZ - ASVD Darcis

ELKE MAAND JE VOORDEEL BIJ DARCIS: MEI WORDT NOG ZONNIGER MET 20% KORTING OP ROLGORDIJNEN EN PLISSÉS VAN DIAZ

Elke maand krijg je de kans om je interieur extra te verwennen. In mei bieden we 20% op rolgordijnen, plissés, duettes® en screens van Diaz. De korting geldt op de materialen en het optreksysteem, maar niet op de plaatsing en eventueel de elektrische aandrijving. Dit is een mooi aanbod van Darcis, want Diaz is op-en-top kwaliteitsmateriaal, van Belgisch fabricaat bovendien met ateliers in Tielt en Ardooie.

Zonnewering precies zoals je wil

“Belangrijk om te weten is dat Diaz in zijn stoffen en materialen niet alleen een zeer ruime kleurenkeuze heeft, maar ook heel grote variatie in lichtdoorlaatbaarheid. Je kan je zonnewering precies naar wens krijgen en zelf bepalen hoeveel zon en warmte er binnen komt,” aldus Karen Vos, verantwoordelijke raamdecoratie.
Mei is de maand om daar voor de volgende warme zomer werk van te maken. Je kan dat doen met rolgordijnen, afwasbare screens in kunststof die je optrekt zoals een rolgordijn, elegante plissés of nog elegantere duettes®. Screens zin ideaal om in professionele of vochtige omgevingen zonlicht te filteren en warmte buiten te houden. En wat is het verschil tussen een plissé en een duette®? Een duette® is met zijn dubbele laag stof te vergelijken met een fijne honingraat en is volgens Diaz de meest energiebesparende en dus ook isolerende vorm van raamdecoratie. Een plissé heeft een enkele laag stof.

Blijf op de hoogte

Darcis pakt elke maand uit met een bijzondere actie. Van kortingen tot extra’s, van tips tot tricks. Alles om jouw stijl door te trekken in je huis, in je kantoor of je bedrijf. De voorwaarden voor de acties vind je telkens in onze winkel. Om te weten wat er de volgende maanden in afslag is, volg je hier het nieuws.