placeholder

Darcis kleurt je huis en thuis

Heeft je nieuwe woning een finishing touch nodig? Snakt je thuis naar een verfrissende make-over? Bij Darcis ben je aan het juiste adres. Schilderwerken en decoratie zijn ons vak. Al drie generaties lang. Ga je liever zelf aan de slag? Wij staan je graag bij met de nodige woonraad en verfdaad. En garanderen net dat streepje verf voor.

Binnenschilderwerken met net dat streepje verf voor

Nieuwbouw, renovatie of onderhoudsschilderwerken? Grote oppervlaktes of het kleinste kamertje van het huis? Wij gaan elke uitdaging aan. Samen realiseren we je droominterieur.

Wij garanderen bovendien de aangewezen voorbehandelingsmethode en een passend verf- of laksysteem voor elk type ondergrond.

placeholder

Buitengewone buitenschilderwerken

De gevel van je woning een nieuwe look geven? De gevelsteen, het schrijnwerk in hout, pvc of aliminium,…. Ze vereisen een grondige voorafgaande analyse en de nodige kennis van zaken.

Darcis biedt u deze professionele kennis. Door jaren praktijkervaring en samenwerkingen met gerenommeerde verffabrikanten kunnen wij de juiste keuze maken uit een gamma van moderne verfsystemen.

Alle buitenschilderwerken vallen onder onze standaard kwaliteitsgarantie.

placeholder

Inzicht in je uitzicht

Maak je nieuwe look helemaal af met gordijnen, zonwering, roedes en rails die perfect matchen met je interieur. Rustiek, strak-modern of zakelijk-professioneel ... Darcis heeft inzicht in je uitzicht. Alle stoffen worden perfect op maat gesneden in ons eigen atelier en bij je thuis geïnstalleerd met oog voor detail.

Liever zelf aan de slag? Je vindt bij ons alle confectiebenodigdheden en toebehoren.

Weg van wanden en vloeren

Darcis bekleedt je vloeren en wanden met smaak. Keuze te over in onze gerenommeerde collecties. Stap binnen in onze showroom en laat je inspireren. Trendy en eigentijds, stijlvol klassiek,... je vindt hier zeker iets naar je smaak.

Showroom

Hier vind je zeker genoeg inspiratie voor de realisatie van je droominterieur. Is het moeilijk kiezen uit de duizenden kleuren, motieven, stoffen en accessoires? Ons deskundige team helpt je graag met advies op maat.

ASVD nv - Darcis
Stationsstraat 34/12
B-3570 Alken

Openingsuren:
Maandag: van 13u00 tot 18u00
Andere weekdagen: doorlopend van 8u30 tot 18u00
Zaterdag: van 8u30 tot 13u00

T 32(0)11 31 68 20
F 32(0)11 59 19 48

info@asvd-darcis.be
  facebook.com/darcis.kleurtjeleven

Darcis is vanaf nu een UPS en DPD ophaalpunt. Haal jouw pakket gratis en eenvoudig af tijdens onze openingsuren.